tiistai 22. maaliskuuta 2022

Tavoitteeni

 


Mitä seuraavaksi?


Seuraava tavoitteeni kirjoittajana on – kirjoittaa Englanniksi. Ammattikoulussa aikanaan enkku oli lempiaineeni, en vain koskaan päässyt sitä käyttämään. Kielitaito siis tyrehtyi. Viimeisenä parina vuotena olen päässyt hiomaan kielipäätäni asiakastyössä ja vihdoin olen saanut kielipäästäni otteen. Jollain tasolla. Nyt vain kirjoittamaan. Ehkä jos avaisin valokuvaamista käsittelevän blogin kansainvälisenä. Pääni on todella kuin muurahaispesä. En kestä paikallaan oloa ja sitä, etten pääse eteenpäin ja nyt tuntuisi olevan sellainen ajanjakso elämässäni. Hmm. Tämä voisi todella olla seuraava tavoitteeni ja jos puhun siitä ääneen, se täytyy laittaa toteen eli toimintaansa. 

Tavoitteet olisi muutenkin hyvä olla esillä, jotta ne muistuttavat meitä toimimaan. Suunnittelin kannen kirjalleni ja tulostin sen valokuvausliikkeen kautta. Siinä se makuuhuoneessa vaatekaapin ovessa muistuttaa tavoitteestani. Ihailen kuvaa joka päivä kun herään –  ajatellen: "vielä jonain päivänä". Kun on vain aikaa keskittyä. Asioilla on aikansa. Olen oppinut, että päätä seinään hakkaamalla saa lahjapaketissa uupumuksen, joten asioille on aikansa. Oikea aikansa.

Minun tämän hetkinen tavoitteeni on saada rutiineja ja rytmi elämääni. Ilman niitä, olen kuin ulkoa-ohjattu zombi. No joo, se vain tuntuu siltä näin aamulla, kun silmät ( ja aivot) eivät ole vielä heränneet. Olen kielellistä persoonallisuutta etsinyt jo aika kauan itsestäni. Se jokin juttu mistä tietää, että hei tuohan on Maiju joka kirjoittaa. Ystäväni tietävät minut tunteelliseksi rakkauden ylistäjäksi, jota muuten inhosin nuorena ylitse kaiken. Kaikki mitä nuorena inhosin olen nyt. Hah. 

Tavoitteeni on kehittyä kirjoittajana (myös Englanniksi), kehittyä valokuvaajana, luoda rytmi elämääni ja olla luonnossa niin paljon kuin mahdollista. Valmistaudun aikakauteen, kun lapseni eivät viihdy enää kotona. Se on jo aika lähellä. Tavoitteeni on myös keskittyä asioihin jotka ovat elämässä hyvin ja kiinnittää niihin huomion. Elämässä aina vallitsee tasapaino hyvien ja huonojen asioiden välillä. Niitä kun tulee tasaiseen tahtiin. Mutta, ettei jäisi kiinni huonoihin vaan kulkisi eteenpäin. Rinta rottingilla. Kehonkielellä on muuten oma merkityksensä hyvään oloon. 

Yhteenveto: jos listaan tavoitteeni julkisesti, ehkä ne toteutuu.


Maiju

Kuulopuheiden varassa

  Mistähän aloittaisin. Jos luottaa kuulopuheisiin ja tekee päätöksiä niiden varaan, voi tehdä päätöksiä harhaluuloihin perustuen eli valhee...