perjantai 7. heinäkuuta 2023

Pahansuopuus

 


Minulla on ollut melkoisen hurjat pari viikkoa työni puolesta. Hyvällä tavalla. En osaa sanoittaa kuinka hyvä on ollut olla uudessa työssäni, joka on oikeastaan vanha työ. Palasin vanhaan, mutta silti uuteen työhön. Uusiin tiloihin. 

Koska oma energia on ollut niin lennokasta, olen nauranut ja tuntenut iloa ja innostumista – oli vaikea kuulla tai oikeastaan tuntea hiukan toisenlaista energiaa. En oikeastaan tiedä miten avaisin sanaa pahansuopa. Mutta olin pahansuovassa energiassa viimeisen vuoden. Minun selkäni takana puhuttiin minusta ja asioistani. 

Energia ei valehtele. 

Ihmiset eivät välttämättä ole tarkoituksellisesti pahansuopia, mutta jos ei ole itseään ja mieltään hoitanut, tehnyt työtä itsensä ja henkisen kehityksensä kanssa voi olla kuin tuuliviiri. Eikä oikein ole moraalia. Silloin on helposti vietävissä ja luovuttaa voimansa muille. Varsinkin sellaisille, joilla ei itselläkään ole hajua missä mennään. Ihmiset jotka ovat heiluvia, mukavia ja kuitenkin räjähtäviä ovat yleensä kilttejä, eikä pidä puoliaan, mutta ovat myös itse hyökkääviä ja arvaamattomia. Tällaisen seurassa on raskasta olla. He ovat vuoroin uhreja ja vuoroin syyllisiä. Heiluva persoona on pelottava, sillä häneen ei voi oikein luottaa. Jos luotat hänelle salaisuuden tai puhut luottamuksellisesti asioitasi – hän voi heikolla hetkellään viedä tietosi eteenpäin. Jos tunsit piston rinnassasi, älä huoli. Se on hyvin tavallista, kunnes alkaa kasvu. 

Itseään ei voi kasvattaa, jos ei ole tietoisuutta missä mennään. 

Kuka meistä haluaisi olla pahansuopa? Kuitenkin moni on tahtomattaan tai tiedostamattaan. Ettei ole, on tehtävä tietoisesti työtä itsensä kanssa. Kieltäytyä lähtemästä juoruilun tielle. Kieltäytyä puhumasta muiden asioita heidän selän takana. Olla suoraselkäinen ja kysyä suoraan jos jokin vaivaa. Mutta tiedän senkin, että se on pelottavaa. Ihmiset voivat olla pelottavia. Jos uskallat puhua suoraan ja toinen reagoi, ei pelottavaa ole ehkä se miten hän reagoi, vaan miten itse reagoi ja käsittelee omat tunteensa.

Minua hetki sitten muistutettiin pahansuovasta energiasta. Sain tuntea sen taas nahoissani ja todettua, että se on energia josta kannattaa pysyä kaukana. On hetkiä, kun energia ympärillä nostaa meissä asioita pintaan. Tänään se taitaa olla henkisissä piireissä kutsuttu porttipäivä 7.7. Sekä maanantaina olllut täysikuu. Tänään on perjantai kun kirjoitan tätä. 

Tänään on ollut mielenkiintoista energiaa. Töissä sain itse asiakkaalta energiahoidon, melkoisen jännää ja ihanaa. Mutta samaan aikaan lähialueellani tapahtui riitoja. Energia riehaannuttaa ja puhdistaa. Se nostaa aika ajoin ihmisten kipuja pintaan käsiteltäväksi. Meidän omaksi valinnaksi jää, miten energian kanssa toimimme, miten valitsemme reagoida. Reagointi ei aina ole valinta, se voi olla salamannopeaa, eikä sitä huomaa. Mutta henkisen kasvun ja itsetyöskentelyn myötä, siihen voi päästä vaikuttamaan. Kun saa juurisyyt reagoinnin takana puhdistettua, voi reagointi muuttua täysin ja jopa kadota. Aika ihanaa. 


Maiju

Kuulopuheiden varassa

  Mistähän aloittaisin. Jos luottaa kuulopuheisiin ja tekee päätöksiä niiden varaan, voi tehdä päätöksiä harhaluuloihin perustuen eli valhee...