maanantai 25. heinäkuuta 2022

Kasvua, kasvua


 


Tiedätkö sellaista tunnetta, kun mikään ei etene? Olet haaveillut paremmasta huomisesta ja iloisemmasta arjesta ja sellainen tuntuisi jäävän vain haaveiden tasolle. Elämällä on ihmeellinen tapa opettaa meitä kasvamaan. Se näyttää erilaisilla haasteilla meille, mitä meiltä puuttuu, missä meidän on kehityttävä ja joskus se laittaa meitä kiertämään kehää ja käymään uudelleen ja uudelleen samoja tunteita läpi, mitkä luulimme jo jättäneemme taakse. 

Jos elämästä ajattelisi, että se opettaa meitä näillä haasteilla. Nämä kyseiset haasteet tulee silloin ratkaista, jotta opimme ja jotta voimme edetä seuraavalle tasolle. Jos jatkaa eteenpäin, eikä ole oppinut - nämä samat tilanteet odottavat tulevassa, jossain toisessa muodossa. 

Miksi siis ahdistua ja pelätä haasteita, ottaa vain asenne "Bring it on" ja mennä kohti omaa voimaa. 

Meidän ihmisten ongelmat ovat erilaisia haastavuuksiltaan ja niitä on turhauttavaa verrata toisiinsa. Mutta joskus se tosiaan tuntuu sulalta mahdottomuudelta, kun mielemme täyttyy erilaisista rikkaruohoista. "Pitää olla sitä ja pitää olla tätä. Tuolla toisella on sitä joka minulta puuttuu."

Elämä ei estä sinua tuntemasta hyvää oloa, vaikka jossain muualla asiat olisi huonosti. Tai jos jollain on onnea, joka sinulta puuttuu. Sinä teet sen itse. Joten opettele katsomaan elämääsi siitä perspektiivistä, miten omat asiasi ovat nyt ja miten voisit ratkaista tämän haasteesi. Joskus tekee mieli ruikuttaa ja rutista elämälle omaa kurjuuttaan, mutta valo usein loistaa kirkkaimmin meille heikoimpana hetkenämme. Se tuo mukanaan jonkin selkeyden tai muutoksen. Ehkä vapaudumme kahleesta, joka on pitänyt meitä jumissa. Mistä sitä tietää. 

Jos haluat edetä omassa elämässäsi, siirry katsomaan miten sinulla menee ja miten voisit tämän tilanteesi ratkaista. Hae sieltä oma voimasi ja voita tämä oppiläksysi.  

Maiju



Kuulopuheiden varassa

  Mistähän aloittaisin. Jos luottaa kuulopuheisiin ja tekee päätöksiä niiden varaan, voi tehdä päätöksiä harhaluuloihin perustuen eli valhee...