torstai 8. joulukuuta 2022

Ihmisyyden hienosäätöä

 




Oletteko kuulleet manifestoinnista ja unelmapuheesta? Vedät puoleesi sitä mitä ajattelet. Vaikka et uskoisi sitä, niin siinä on silti perää. Kun ajattelet kaikkea ikävää. Luet uutisia ja lietsot kauhua. On vain luonnollista, että kiinnität omassakin elämässä sellaisiin asioihin huomiosi. Ihminen on monimuotoinen ja monimutkainen olento. 
Sillä on monta eri roolia. On työrooli, kotirooli, harrastusrooli, hauskuuttajan rooli. Me laitamme erilaisia maskeja kasvoillemme tiedostamattamme.

Osa maskeista on syntynyt jo pienenä lapsena. Selviytymismaski. Manipuloimismaski. Minä saan mitä haluan, keinolla millä hyvänsä maski. Toiset manifestoivat rahaa ja ovat julmia ihmisyydessä. Raha on tärkeämpi kuin ihminen. Toiset taas luovat rahaa, mutta ihmissuhteet voivat olla tyhjiä. Mutta raha ei ole se paha vaan uskomus rahasta. Tunteet rahapuheen takana. Ajatukset mitä on kuullut rahasta. Ja hassua kyllä, raha on tärkeä asia meidän elämässä, sillä se toimii vaihdon välineenä. Mutta jos osaa muokata uskomuksiaan rahasta huomaa sen toimivan myös eri tavalla kuin aiemmin. 

Toiset taas manifestoivat onnellisia ihmissuhteita, mutta rahaa ei välttämättä juuri ole. Tämä on ainakin itselleni eräänlainen uskomus. 

Näin aikuisena tämä manifestointi saattaa helpostikin käynnistyä. Manifestoin aiemmin itselleni lopulta työn joka on ihanaa, mutta alipalkattua. Tällaisen uskomuksen joka on syntynyt jo lapsuudessa, on hyväkin muokata tähän hetkeen sopivaksi. minä manifestoin nyt työn, josta saan riittävän elannon. Koska ansaitsen sen. 

Manifestointi on kuitenkin asia joka kannattaa ymmärtää ja sisäistää. Ei minun maailman kautta vaan sinun maailman kautta. Kun itselleen alkaa luomaan elämää, matkasta voi tulla jännittävä. 

Tämäkin kirjoitus on ollut arkistoissani jo pari vuotta. 

Näin jälkihuomiona, manifestointi tuo meille uusia asioita elämään ja positiivisia muutoksia. Se voi tuoda myös huonoja asioita elämään, joista me opimme. Alitajuntamme on ihmeellinen –  se tuo asioita joita meillä on sisuksissa. Jotta kohtaamme ne. Ja meidän on opittava uusia uskomuksia. Jotta voi luoda uutta. 
Itselläni tämä ei ole vielä hallussa, vaikka erittäin itselleni isoja juttuja olen saavuttanutkin. Matkasta olen kyllä nauttinut. Vaikka välillä ottaa päähän ihan toden teolla. Mutta sitä tämä elämäkin on. Välillä on tosi ihanaa ja välillä taas ei. Hah ja pah. 

Maiju





Kuulopuheiden varassa

  Mistähän aloittaisin. Jos luottaa kuulopuheisiin ja tekee päätöksiä niiden varaan, voi tehdä päätöksiä harhaluuloihin perustuen eli valhee...