lauantai 15. huhtikuuta 2023

Tein testin




Olet luova ideoija


Olet persoona, joka saa iloa ideoiden toteuttamisesta. Ideointi ja ideoiden toteuttaminen ilahduttaa sinua. Sisimmässäsi olet taiteilija. Et välitä vaikka kädet likaantuvat, vaan sytyt luovasta suunnittelusta. Läheisesi rakastavat elämänintoasi ja arvostavat kykyäsi inspiroitua arkipäiväisistä asioista. Sinulla on taito löytää kaikesta jotain kaunista. Asennoidut asioihin innokkaasti ja positiivisesti. 


Tässä olet hyvä:

Luovilla ihmisillä on kyky uudistaa itseään ja muuttaa negatiivisetkin kokemukset joksikin kauniiksi. Sinulla on rohkeus kysyä isoja kysymyksiä ja luoda ikimuistoisia hetkiä. Ihmiset ihailevat rehellisyyttäsi ja itsetietoisuuttasi.


Mahdolliset ongelmakohdat:

Päässäsi tapaa pyöriä monia asioita kerrallaan, joten sinun voi olla välillä vaikea keskittyä ja rauhoittua. Ylivoimaiset tunteet saattavat joskus halvaannuttaa, jolloin päätät olla tekemättä mitään. Omanarvontunteesi on usein yhteydessä työhösi, joten omana itsenä esiintyminen saattaa pelottaa. 


Menestykseen tarvitset: 

Käytä luovuuttasi rakentamaan itsellesi tärkeintä eli henkilöbrändiä. Kohtele sitä kuin arvokkainta taideteostasi, jota kastelet ja ravitset tulevaisuutta varten. 



Tämä oli todellakin osuva!


Testiin pääset täältä

Kuulopuheiden varassa

  Mistähän aloittaisin. Jos luottaa kuulopuheisiin ja tekee päätöksiä niiden varaan, voi tehdä päätöksiä harhaluuloihin perustuen eli valhee...