perjantai 7. huhtikuuta 2023

Löydä voimapaikkasi


 Vie henkesi sinne, missä sinulla on hyvä olla. Voit etsiä ja etsiä ja löytää juuri sinun oman paikkasi. Paikka ei ehkä ole täydellinen, mutta huomaat sen sisäisestä tilastasi missä on hyvä olla. Ahdistus on merkki, että jotain täytyy purkaa. 

Mutta, tässä ajassa mielenterveys on melkoisen koetuksella. Jos nyt ahdistaa, se tarkoittaa lepoaikaa. Sinä tarvitset lepoa. Levossa alitajuntasi vapauttaa vanhaa, anna sen hiljalleen nousta alitajunnastasi ja päästä irti. Sinulla on siihen lupa. Jos nousee syyllisyyttä, anna sen hiljalleen leijua pois. Me kannamme toisinaan syyllisyyttä asioista, joista ei tarvitse kantaa. 

Mikä olisikaan ihanempaa kuin olla vain ja nauttia olosta. Katsoa ympärilleen ja sanoa, on todella hyvä nyt. 

Meidän oma voimapaikka löytyy sydämestä. Toiselle voimapaikka voi ajatuksissa olla risuinen autenttinen metsä, toiselle bali tai jokin muu paratiisi. Vain itse tietää, mihin oma sydän kuljettaa. Sieltä löytyy myös oma voimanlähde. Sydän johdattaa vaikeuksienkin läpi löytämään oman itsensä. 

Intuitiolla on tapana johdattaa aivan omanlaiseen elämään. Matkalla kohtaa uusia ihmisiä, jotka kaikki antavat jotain meistä itsestämme koettavaksi. Uusien ihmisten lahja sinulle on tuntea sinut itsesi, sinun erilaisia toimintamekanismeja. Toiset tulevat sinua parantamaan ja lohduttamaan, toiset tulevat sinua satuttamaan. Kaikilla niillä tunteilla on tärkeä viesti omasta voimasta, mihin haluaa henkensä kuljettaa. Jos satuttajalla on vielä jotain opetettavaa, ei meinaa irti päästä millään, kunnes oppinsa on oivaltanut. 

Intuitio on vahva itsetunnon väline, joka joskus meitä pääsee myös huijaamaan. Siksi itseltään kannattaa aika ajoin kysyä, onko minun hyvä olla nyt. 


Maiju


Kuulopuheiden varassa

  Mistähän aloittaisin. Jos luottaa kuulopuheisiin ja tekee päätöksiä niiden varaan, voi tehdä päätöksiä harhaluuloihin perustuen eli valhee...