lauantai 24. syyskuuta 2022

Energian välitys

 





Tunnetko koskaan tuttuuden tunnetta jonkun henkilön seurassa? Et osaa selittää sitä, etkä ymmärrä tuota tunnetta. Joskus tunne on hyvä ja joskus se on vahvaa epäilyä. Intuitio on silloin herännyt – jota myös kuudenneksi aistiksi kutsutaan. 

Kun intuitio alkaa heräillä uinuvasta luolastaan esiin – alkaa erilaisen maailman kokeminen. Joskus näet jonkun ihmisen hyvin negatiivisten silmälasien läpi, toisinaan ruusunpunaisten lasien kautta. Kun olet välittänyt tälle henkilölle energiahoidon, hän saattaa muuttua silmissäsi. Negatiivisesta persoonasta muuttuu rentoutunut, levollinen ja kiitollinen persoona. Sitä ennen hän saattoi olla kireä. Luotaan työntävä.

Energiahoidon maailma on näkymätön, piilossa oleva maailma, jota meidän järkemme ei pysty ymmärtämään –  ennen kuin se on sallinut näkymättömän tulla näkyväksi. 

Energiahoidon maailman myötä, voi saada itselleen uuden suunnan elämään työelämässä tai kotielämässä. Joka tapauksessa se saa meidät näkemään maailman eri tavalla. Se saa meidät näkemään myös itsemme eri tavalla. 

Kun on valmis oppimaan, löytyy opettaja. Opettaja auttaa sinua kohtaamaan sinussa olevia lukkoja. Energiahoidot ovat levinneet laajemmalle tässä somen aikana hyvin paljon. Jos olet kuullut erilaisista menetelmistä esimerkiksi reiki, intuitiivinen energiahoito –  löytyy näitä opettajia paljon. Menetelmiä on nykyään aika paljon, mutta muista en osaa kertoa kuin pintaa. 

Pyrkimys hyvään ja oman mielen puhdistaminen on kuitenkin hyvä lähtökohta. On hyvä tiedostaa energiamaailman myötä millainen on egon rooli omassa maailmassa. 

Kenelle se sopii?

Energiahoitoihin kannattaa osallistua vain terve mieli. Sillä kokemus voi olla rajukin. 

On myös henkilöitä, jotka eivät saa hoidoista mitään. Heidän mieli voi olla muurin takana, mutta järki onkin se joka ohjailee –  pitää tuntea ja nähdä. Energia kuitenkin toimii aina ja kun sitä oppii ymmärtämään, elämästä tulee jopa "helpompaa". Lainausmerkeissä helpompaa, koska mieli on se joka tekee asioista helppoa ja vaikeaa. Oman kokemukseni mukaan. 

Se voi ilmentyä unimaailmassa erilaisina hämmentävinäkin unina, se voi tuoda alitajunnastamme pintaan asioita, joita emme ymmärrä. Me kaikki välitämme energiaa. Mutta energiamaailmassa ja intuition maailmassa, oppii lukemaan informaatiota ympärillämme. Joskus sitä kykenee aistia asioita, joita muut eivät aisti. Toisinaan näkee roolien taakse, joita ihmiset ylläpitää. Meidän maailma on rakennettu roolien päälle, naamiot asetetaan ylle kun mennään uusiin tilanteisiin. Toiset menevät huumorilla, toiset vakavuudella. Me voimme puhua samoista asioista tai samoilla sanoilla, mutta kun itseään lähtee tutkimaan, on hyvä hyvä palauttaa itsensä aina omalle polulle. Joskus voi viivähtää jonkun toisen saappaissa, mutta sieltä on hyvä astua ulos ja löytää ne ihan omat saappaat. 

Olen käynyt intuitiivisen energian hoitajan koulutuksen ja reiki 1 ja reiki 2 kurssit, sekä saanut etä vihkimyksinä reiki 3 ja karunan. Minä en näitä titteleitä tuo esiin, kuin vain pohjana sille mitä tiedän. Ne ovat tuoneet minun sisimmästäni esiin asioita, joista en tiennyt. Minulla on myös muita titteleitä tähän näkymättömään maailmaan liittyen, mutta en tee näitä työkseni vaan olen käyttänyt näitä itseapuun, sekä tarvitsevien hyväksi, joten tämä maailma on ikäänkuin oma turvasatamani. 


Maiju


Kuulopuheiden varassa

  Mistähän aloittaisin. Jos luottaa kuulopuheisiin ja tekee päätöksiä niiden varaan, voi tehdä päätöksiä harhaluuloihin perustuen eli valhee...