perjantai 11. marraskuuta 2022

Elämäntehtäväsi löytäminen, stressaako tämä?



 

Sinulla on tehtävä edessäsi, mutta et ehkä tiedä mikä se on. Se on aavistus. Se ei ehkä liity siihen mitä ajattelet. Se voi olla hyväntekijän rooli. Se voi olla työhön liittyvä rooli tai se voi olla henkilökohtaiseen elämään liittyvä rooli. Joka tapauksessa, sinulla on kuitenkin arvokas tehtävä. Olit sitten minkä ikäinen tahansa ja missä elämänvaiheessa tahansa. Myös eläkkeellä voit pohtia tällaista. Maailma on täynnä pahuutta, elämäntehtävä on yleensä hyvää. 

Elämäntehtävän ei tarvitse olla mikään "minä valloitan koko maailman" juttu. Tai "minusta tulee rikas, menestynyt "jne. 

Se voi olla ruohonjuuritasolla olevaa ystävällisyyttä, masentuneen auttamista, vanhuksien hoitamista. Elämäntehtävä on kuitenkin tehtävä, joka tuo hyvää muille. Hyvä muille tuo aina hyvää itselle. 

Mieti vaikka niin, että sinulle on syntynyt voimakas mielipide sinua kohtaan tekemästä vääryydestä. Kohtaat masentuneen, josta näet hänen kamppailevan, mutta suusi avattuasi sanot jotain hyvin ankaraa ja käskevää. Ehkä nauravaa. Koska sinullekin on sanottu niin. Silloin teet toiselle haittaa, eikä oma olosi tule tästä kohenemaan, päinvastoin. Saat huonon omantunnon. Ehkä voit pyydellä anteeksi, mutta jos masentunut otti lauseen syvälle itseensä, voi olla ettet saa anteeksi. Siksi on niin tärkeää pitää omat voimakkaat mielipiteet kurissa. 

Kun tehtävää lähtee pohtimaan ja suunnan ottamaan, se ei aina ole "naps" ja se oli siinä. Se on alku ja sitä kohti alkaa kasvu. 

Kun tehtävää alkaa pohtia, on hyvä miettiä mitä energiaa ruokit. 

Ruokitko tietoisesti hyvää vai ruokitko tietoisesti pahaa. Haluatko olla oikeudenmukainen ja reilu, vai haluatko syrjiä muita ja töniä kyynärpäillä pois tieltä. Sinä valitset ja universumi vastaa. 

Kun me emme tiedä mitä haluamme, saamme en tiedä energiaa, jotta me osaamme suunnata elämän kohti sitä minkä haluamme. 

Kuuntele mitä puhut ja mitä ajattelet. Kuuntele ympäristösi sanoja. Mieti mihin tunteesi ohjautuu. Sitä alitajuisesti vedät puoleesi. Mieti mitä haluat ja hiljennä ympäristösi. Luo hyvä pohja elämällesi. Sinä todella meinaan tulet siihen pystymään ja osaamaan. Ja siinä onnistumaan. Huomaa ajoituksien tärkeys. 


Maiju

Kuulopuheiden varassa

  Mistähän aloittaisin. Jos luottaa kuulopuheisiin ja tekee päätöksiä niiden varaan, voi tehdä päätöksiä harhaluuloihin perustuen eli valhee...