torstai 16. maaliskuuta 2023

Henkisyys ei ole kaupan

 





Henkinen virittäytyminen korkeammille taajuuksille vaatii tilaa ympärilleen. Se on egon ulottumattomissa oleva maailma, jota toinen ihminen ei oikein voi täysin sanoittaa, vaan se on yksilöllinen tila. 

Tätä ei voi kaupallistaa niin, että joku toinen puskee sitä kaupallistamaan, sillä se on herkkyyden taso joka menee tukkoon, jos jokin ulkopuolinen paine yrittää siihen vaikuttaa. 

Minulle on annettu kyky, jota en suostu kaupallistamaan. Kyky on annettu siksi, että voin tarvittaessa ohjata ihmisiä. Vielä(kään) en ole valmis kaupallistamaan sitä, eli puskemaan sitä väkisin somessa. Luotan siihen, että oikeat ihmiset löytävät luokseni ja jos he arvostavat minua, he maksavat siitä. Mutta minä en tyrkytä itseäni mihinkään. Olkoon se minun egoni päätös. 

Lahja joka minulle on annettu vaatii herkkyyttä ja aitoutta. Jos en ole aito, en voi hoitaa.  Mikä se kyky sitten on? En oikein osaa sanoittaa sitä, eikä se joka kerta toimi. Se on kyky aistia toisen kipuja, kyky aistia ja tuntea omassa kehossani toisen ihmisen kasvunpaikkoja. En korosta sitä, sillä se ei aina toimi. Siksi en sitä myöskään rahasta suostu tekemään. 

Energiatasot joita minulle on annettu, on vaatinut minulta vahvaa itsekuria. Mutta elän silti valtavien paineiden alla, ison perheen äitinä ja minun on saatava elantoni. Minun on saatava kuluni maksettua, ilman että joudun pelätä köyhyyttä. Minun on kasvatettava lapseni oikeudenmukaisuuteen ja turvallisuuteen, jota tämä maailma egojen keskellä on. Tämä on vaikea maailma elää. Vaikka ulkoisesti ihminen voi näyttää rikkaalta ja hyvinvoivalta; mitä hän esittää somessa olevan, hän ei sitä välttämättä ole.

Itsekurini ei liity mitenkään ruokaan tai ulkonäkööni, jota kollektiivinen maailma uskottelee. Minun itsekurini liittyy henkisiin arvoihin ja pehmeyteen. Ne ei ole sitä mitä joku toinen ajattelee. Henkinen maailma on egon ulottumattomuudessa ja ego on se joka on kaupallinen. 

En silti väitä, ettei energiaa saa kaupallistaa. Saa toki. Mutta minä teen omalla tavallani. Ja silloin vedän puoleeni niitä joita voin auttaa. Siinä taas luotan energiaan, oikeat ihmiset löytävät aina tien. 


Energia tukee liikettä ja liikkuu sinne mihin sen kuljettaa. Mutta kun se pysähtyy, se vaatii kasvamaan henkisesti. Se voi asettaa haasteita ja ongelmiakin, jotta kasvat ja voimistut. Pyhä energia ei tue pahaa. Mutta pimeä tukee. Ja ihmisenä meidän tulee ymmärtää kumpaa puolta kuljemme. 

Mutta jos joudun taistella asiani puolesta egon maailmassa, se kuluttaa kehoani. Se taas ei ole minun itseni kannalta hyvä asia. 

Ego ja egon maailma on tullut henkisyyden kauppiaaksi. Meidän maailma on muuttunut valheellisen suorittamisen ja egon maailmaksi, varsinkin jos ihminen kokee hätää elantonsa puolesta, henkisyys voi olla kaupanteko väline. Mutta. Aika on se, joka maksaa. Koska aikaa ei voi ostaa, eikä hyväksikäyttää. Jos joku käyttää hyväkseen sinun aikaasi, eikä halua korvata sitä tai näpäyttää, pihistää, tai tinkii sinun palveluistasi. Hän tekee sinulla kauppaa. Silloin hän ei ole arvoisesi. 

 Aika on arvokasta. 

Se mihin aikasi käytät on tärkeää. Sinun valinta. 

Kaikki mikä liittyy henkiseen hyvinvointiin on myös työtä. Työ on se josta kuuluu maksaa. Jos käytät palvelua, etkä halua maksaa siitä, osoitat kunnioittamattomuutesi palvelun tarjoajaa kohtaan. 

Energiassa on hyvä tapahtua vaihto, eli kun sinä otat jotain toiselta, annat siitä takaisin. Tämä vaatii vahvaa erottelukykyä ja jatkuvaa kasvua siitä, ettei hienon hienot vivahteet käänny hyväksikäytön puolelle, jota egon maailma käyttää autuaasti hyväkseen. 

Jos luulee, että yksi ihminen olisi jotenkin henkinen guru, joka tietää kaikesta kaiken –  on väärässä. Me olemme jokainen ihminen erehtyväisiä yksilöitä ja toiset ovat taitavempia kuin toiset. Kukaan ei kuitenkaan ole toisen yläpuolella henkisyydessä, vaikka egot niin luulevat. 

Meillä jokaisella on henki, sielu ja ego. Kun ego aloittaa työnsä, se asettaa sinut vaikeuksien polulle ja sinä teet valinnat mitä teet egosi kanssa. Se voi korostaa herkkyyttä. Se voi suututtaa. Mutta sinä olet se joka tekee kaikki valinnat. Riippuu täysin itsestäsi mihin egosi kuljetat. Ja kuinka paljon egollesi annat valtaa. Henkisissä piireissä on ego melko pinnassa. On oltava varovainen. 


Maiju



Kuulopuheiden varassa

  Mistähän aloittaisin. Jos luottaa kuulopuheisiin ja tekee päätöksiä niiden varaan, voi tehdä päätöksiä harhaluuloihin perustuen eli valhee...