maanantai 24. lokakuuta 2022

Kuinka paljon uskallat rakastaa?

 



Rakkaus on voima, joka parantaa, puhdistaa ja eheyttää. Rakkaus myös pelottaa. 

Ihminen naamioi rakkauden myös kipuun ja hyväksikäyttöön. Käyttää toisia hyväkseen rakkauden sanoin.

 Mutta kuinka paljon itseään on valmis rakastamaan, tekemään niin kuin oma sydän sanoo. Kuinka uskaltaa antaa itselleen hyvää, siitä huolimatta vaikka maailma ei sitä ulkopuolelta antaisi. 

Oletko kuullut vanhasta Hawaijilaisesta rukouksesta Ho'o'pono'ponosta?

Olen pahoillani

Anna minulle anteeksi

Rakastan sinua 

Kiitos


Tätä voi käyttää puhdistusrukouksena. Se on valtavan kaunis ja kohottava mantra, jonka voi kohdistaa mihin vain. Ihmissuhteisiin, omaan kehoon, verisuoniin, vatsaan, kaverisuhteisiin, menneisyyteen jne. 

Esimerkiksi: "Minulla on riitaa kaverini kanssa, enkä voi antaa hänelle anteeksi." Kohdista rukous teidän väleihin ja hoe mantraa. 

Sinulla on negatiivisia muistoja lapsuudesta –  kohdista tämä lapsuuteesi. Monia, monia kertoja. Käytä tätä mihin tahansa tilanteeseen, missä vain –  Sinun intuitio ohjaa. Luota siihen. 


Rakkaus ei ole meille kaikille samanlaista. Se muuttaa muotoaan ihmisen kasvun mukana, sen sekaan sekoittuu ripaus egoa, ihmisyyttä ja ulkopuolelta tulevaa ohjausta. Joskus rakkaus on himmeänä taustalla oleva, ohjaava valo kävellessämme mudassa ja roskassa. Kun tuntuu, ettei voimia löydy selviytyä ja kun tuntuu ettei kukaan auta –  rakkaus on mukana. Se on taustalla oleva voima, joka on väkevämpi kuin yksikään ego. Kun tuntuu, että maailma on palasina, pirstaleina –  rakkaus on opas. Se heijastaa pimeään huoneeseen valon heikoimmalla hetkellä. Kun ihmettelet miksi? Rakkaus vastaa. Se on ihmeellinen voima, joka löytyy meistä jokaisesta. 

Rakkauden täyteistä päivää sinulle!

Uskalla rakastaa.. Sinua! Sen myötä tulet rakastamaan ympäristöäsi. Kun et rakasta ympäristöäsi, rakasta silloin sinua. Kohdista rakkaus itseesi. Rakasta kipujasi, jotta käsityksesi ympäristöstä muuttuu. 

Maiju



Kuulopuheiden varassa

  Mistähän aloittaisin. Jos luottaa kuulopuheisiin ja tekee päätöksiä niiden varaan, voi tehdä päätöksiä harhaluuloihin perustuen eli valhee...